Over Qrub

QRUB PROTECH, QRUB LITE en QRUB Deco Home & Office zijn merken en rubber-assortimenten ontwikkeld en gecreëerd door CC Rubber, dé specialist in België in rubberproductie en gestandardiseerde rubberartikelen voor de DIY, de DIY Pro en de Deco markt.

Omdat er in rubber heel veel verschillende types, kwaliteiten en normeringen zijn, was het nodig om een opsplitsing te maken zodat voor iedere toepassing het juiste artikel kan aangeboden worden. CC Rubber is de eerste en enige fabrikant in België die deze opsplitsing gemaakt heeft en ook het merk QRUB als “kwaliteitslabel" in de markt heeft gezet.

Waar vind je QRUB ?

De QRUB producten en -displays vind je in de betere doe-het-zelf zaken, tuincentra, decoratie speciaalzaken en uiteraard ook bij de "one-stop” toeleveringsbedrijven voor de professionele markt en de vakman.

In de menu onder “QRUB Dealers” kan je zoeken wie bij jou in de buurt het volledig of een deel van het QRUB-assortiment volgt en/of in huis heeft of bij wie je QRUB producten kan bestellen.

Beter voor mens en milieu !

Niet onbelangrijk ! In tijden waarin heel veel aandacht wordt besteed aan duurzaamheid, veiligheid, kwaliteit, … is QRUB één van de weinige rubbermerken in Europa die voldoet aan de REACH en Duitse GS-normering. Alle QRUB producten voldoen niet alleen aan de hoogste technische kwaliteitsnormen maar bevatten ook geen chemische stoffen die door de REACH-verordening van de Europese Unie verboden zijn om de gezondheid van mens en milieu beter te beschermen.